Over ons

Je wilt graag een sieraad kopen of laten maken wat helemaal bij jouw persoonlijkheid past.

Dan helpt het te weten wie uw speciale sieraad maakt.

U mag altijd een afspraak maken om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Persoonlijke benadering

Lavuur goudsmederij wordt gerund door Vivianne Veenemans. Zij heeft in 1992 de opleiding goudsmeden aan Vakschool Schoonhoven afgerond, en heeft zich daarna gespecialiseerd in metaalrestauratie. Over de jaren heen heeft ze, naast de metaalrestauratie, veel werk als goudsmid afgeleverd maar de laatste jaren heeft zij zich helemaal toegewijd aan het maken van sieraden, en soms nog de restauratie hiervan.

Lavuur goudsmederij is gevestigd in Ede. Wij zijn gespecialiseerd in ontwerpen, uitvoeren en repareren of aanpassen van sieraden. Wij hebben ook onze eigen lijn, die we te koop zetten op onze eigen online winkel.

Het woord lavuur betekent ruimgezegd het goudsmidafval wat opgevangen wordt in een werkbank. We vonden dit een mooie benaming voor ons atelier, omdat wij recycling hoog in ons vaandel hebben.
Bij ons wordt vakmanschap gecombineerd met moderne technieken, waardoor vrijwel alles mogelijk is. Of het nu een simpel zilver sieraad is, of een uitbundig gouden sieraad met edelstenen, bij Lavuur goudsmeden bent u bij het juiste adres.

Goudsmid atelier Lavuur.nl is ook te vinden op www.goudsmid-info.nl.